Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.03.202009.04.2020

Haemme nyt kotimaiselle viheralan asiakasyrityksellemme viherrakennustyöntekijää työskentelemään vaihtuvissa työkohteissa pääkaupunkiseudulla. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun asti. Jatko on mahdollinen syyskuun jälkeen, jos työntekijä on kiinnostunut pitkäaikaisesta työstä.

Työtehtävät pitävät sisällään viherrakennustöitä monipuolisesti mm. vihertyöt, kiveystyöt, lapiotyöt ja maatyöistutukset. Työkohteissa toimitaan työpareittain varsinkin työsuhteen alkuvaiheessa. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalta. Perehdytämme sinut oman taitotasosi mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää:
• sujuvaa suomen kielen osaamista
• reipasta työasennetta
• kiinnostuneisuutta viherrakennusalaa kohtaan

Eduksi katsotaan:
• viherrakennusalan koulutus / aikaisempi työkokemus viherrakennusalalta
• B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvakortti

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisten työprojektien parissa. Voit tehdä tämän sesongin ja halutessasi jatkaa myös sesongin jälkeen vakituisella työsopimuksella.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 tuntia viikossa. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyritykseemme pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018