Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.09.202014.10.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereen ja ympäristökuntien alueella sijaiseviin työkohteisiin, joihin kuuluvat esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Työ alkaa vuokratyösuhteella heti sopivan tekijän löydyttyä. Työtä on näillä näkymin tiedossa lokakuun alkuun, mahdollisesti joulukuulle asti.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä infran rakentamisessa, kuten viemärien ja vesijohtojen asennustöistä, sekä kulkuväylien ja viheralueiden rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä toimitaan myös kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä. Toivomme hakijalla olevan tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme lisäksi kuvien lukutaitoa, reipasta työotetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan infrastruktuuria Tampereen alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua