Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.09.202014.10.2020

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme tekijää monipuolisiin huoneistoremonttitehtäviin. Kohteet ovat kerros- ja rivitalohuoneistoja Tampereen kaupungin alueella. Tehtävät koostuvat osaamisen mukaan esim. seinien maalaamisesta pohjatöineen, tapetoinneista, listoituksista, mattotöistä, puupintojen korjauksista jne. Työkohteet sijaitsevat eri kaupunginosissa ja työkohde saattaa vaihtua kesken työpäivän, joten oma auto on välttämätön.

Työt alkavat vuokratyösuhteella sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40h/vko, mutta satunnaisesti saattaa myös tulla päiviä, jolloin työkohteita ei ole. Työkalut, materiaalit ja työvaatetus ovat yrityksen puolesta. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen joustavaan yhteistyöhön mukavassa työyhteisössä.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua