Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.10.202030.10.2020

Helsingin Rengashotelli Oy on Helsingin Suutarilassa toimiva täyden palvelun ammattitaitoinen rengasliike. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu renkaat ja vanteet, sekä sivulasit, tuulilasit ja tietysti niiden korjaus. Meiltä myös sisäpesut ja ilmastoinnin täyttöhuolto. Palvelukonseptiimme luottaa jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat.

Haemme Helsingin Rengashotelli Oy:lle rengasasentajia Helsinkiin tulevan rengassesongin ajaksi. Työt alkavat arviolta lokakuun puolessa välissä ja kestää noin 4-6 viikkoa aina sesongin loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat liikkeen aukioloaikojen mukaisesti arkisin 8-18 ja lauantaisin 10-15.

Työt pitävät sisällään renkaiden asennuksia asiakkaiden autoihin, renkaiden siirtelyä, renkaiden pesua, asiakaspalvelua sekä muita rengasliikkeen yleisiä töitä. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä. B-ajokortti ja suomen kielen osaaminen on edellytyksenä työssä menestymiseen. Työssä liikutetaan painavia renkaita ja tavaroita, joten hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen.
Jos kiinnostuit työstä, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsänen p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua