Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.10.202025.10.2020

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ monipuolsiin projekteihin Turun alueelle!

Työkuvasi pitää sisällään niin uudisrakentamista kuin erilaisia remontti- ja saneeraustöitä. Työt ovat monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä pääosin pientalojen saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Työt voivat olla yksittäisiä sisätemonttikohteita tai vaikka avaimet käteen-talonrakennusprojekteja, joissa pääsee osallistumaan rakennustöihin perustustöistä ihan viimeistelyyn asti.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja katsomme rakennusalan koulutuksen ja oman auton käyttömahdollisuuden suureksi eduksesi! Eniten arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa itsenäistä otetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua kehittyä entistä paremmaksi rakennusalan ammattilaiseksi. Työ tapahtuu arkisin klo 07:00–15:30 välillä.

Haluatko työskennellä nuorekkaassa työporukassa ja päästä tekemään monipuolisia rakennustöitä? Jos vastasit kyllä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen puh. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua