Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 15.10.202022.10.2020

Etsimme tamperelaiselle toimeksiantajayrityksellemme rautatieasemien talvikunnossapitäjää Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan marraskuussa 2020, ja työt kestävät talvikauden ajan maaliskuun 2021 loppuun saakka.

Kunnossapitäjän tehtävä koostuu Tampere-Ryttylä -välin rautatieasemien laiturialueiden lumitöistä sekä liukkauden torjunnasta hiekoituksineen ja suolauksineen. Lumitöitä tehdään Avant -pienkuormaajalla, lumikolalla ja lapiolla. Tarvittaessa rata-alueella käytetään myös erikoistyökaluja esim. junakiskoihin liittyvien lumitöiden suhteen.

Päivittäisen junaliikenteen vuoksi työajat ja erityisesti lumityöt sijoittuvat osin yöaikaan klo 22:00-07:00 -aikavälille. Työ voi käsittää myös korvausta vastaan tapahtuvaa päivystystä sekä asema-alueelta että kotoa käsin. Työssä pääpaikka on Tampereen rautatieasema, josta työvuorojen aikana siirrytään muillekin asemille (yht. 9 asemaa) työskentelyalueella.

Työskentelyn perusedellytys on vähintään B ajokortti. Työssä tarvitaan myös ratatyöturvallisuuskorttia, joka kurssitetaan tarvittaessa tehtävään valitulle henkilölle ennen töiden aloitusta. Tehtävään soveltuu hyvin taustalle esimerkiksi työkokemus kiinteistönhoito-, viherrakennus-, maanrakennus- tai maatilatöistä. Mahdollinen pienkuormaajien käyttökokemus katsotaan hakijan eduksi, ja mahdollisesta metsuri- tai ratakunnossapidon aiemmasta kokemuksesta voi olla etua yrityksen talvikauden jälkeen tarjolla oleviin muihin töihin.

Työtä tehdään vaihteluvälillä 30-40 tuntia viikossa, joskin talven lumisimpina hetkinä viikkotuntimäärä saattaa olla korkeampikin kuin 40 tuntia. Talvikauden päätteeksi keskimääräinen viikkotyöaika asettunee näin 40 työtuntiin. Viikkotyöajan vaihtelun vuoksi toimeksiantajayrityksessämme on käytössä työaikapankki.

Tarjoamme erilaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa tekijä pääsee vaikuttamaan tuhansien suomalaisten arjen sujuvuuteen oman työpanoksen kautta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastattelut ja henkilövalinnat tehtävään tehdään hyvissä ajoin jo alkusyksyn aikana, joten täytä hakemus pian oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluoma arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua