Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.11.202003.12.2020

Hortex Oy on puutarha-alan tarvikkeiden tukkuliike. Valikoimamme koostuu ulkomaisista ja kotimaisista laatutuotteista niin alan ammattilaisten kuin kotipuutarhureidenkin käyttöön. Lisää yrityksestä osoitteessa www.hortex.fi.

Hortex Oy etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää Hyvinkäälle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto, pakkaus ja lähetys. Toimit kokeneemman varastotyöntekijän apuna ja saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta varastotöistä ja trukinajotaitoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Työsuhde on määräaikainen tammikuun 2021 alusta kesäkuun loppuun asti ja töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä, yhteensä 40 h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hortex Oy:n.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua