Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.01.202104.02.2021

Airisto Strand on Turun saaristossa toimiva rento kesäravintola, joka palvelee ilolla kaikkia vieraitaan. Ravintola tarjoaa kokouspalveluja, elämyksiä, caterinkiä, majoitusta sekä saariston makuja laadukkaista raaka-aineista! Lisätietoja ravintolasta nettisivuilta https://www.airistostrand.fi/

--

Airisto Strand etsii kauttamme ASIASKAPALVELIJOITA vierasvenesatamaan kesäkaudeksi touko-elokuulle 2021!

Vierasvenesataman asiakapalvelijana tärkeimpänä tehtävänäsi on jättää positiivinen muistijälki jokaiselle asiakkaallemme. Otat vastaan satamaan saapuvia asiakkaita ja huolehdit heidän vierailun sujuvuudesta parhaasi mukaan aurinkoisella ja palveluhenkisellä asenteellasi. Olet myös vastuussa pienen satamakaupan elintarvikemyynnistä (virvokkeet, jäätelö jne.) ja venepaikkojen rahastuksesta. Työskentely tapahtuu ma-su ja työvuorot sijoittuvat klo 8:30 - 21:30 välille. Työpaikka sijaitsee n. 35 km Turun keskustasta.

Etsimällämme työntekjiällä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta veneilystä, vaan tärkeintä on palveluhenkinen asenne ja kyky selvitä erilaisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa. Katsomme eduksesi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja hyvän kielitaidon (esim. englanti ja/tai ruotsi).

Tarjoamme työntekijälle:
• rennon työporukan ja viihtyisän kesäisen työympäristön Turun saaristossa,
• kulkemisen kannalta järkevästi suunnitellut työvuorot ja mahdollisuuden ilmaiseen majoitukseen työvuorojen välillä

Kiinnostuitko työstä aurinkoisessa Turun saaristossa? Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375. Airisto Strand ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua