Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.01.202129.01.2021

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme useampaa aloittelevaa televisioasentajaa määräaikaiseen vuokratyötyösuhteeseen keikkatöihin. Työt alkavat näillä näkymin helmikuun alkupuolella ja useampia projekteja
on tiedossa keväälle sekä kesälle.

Työt sisältävät televisioiden asennustöitä hotelliympäristöissä ympäri Suomea. Tarkemmat työtehtävät ovat televisioiden ja -telineiden asennusta sekä vanhojen televisioiden poisvientiä kohteista. Televisiot myös ohjelmoidaan kaukosäätimellä samalla tavalla kuin kotioloissa. Hakijalta ei odoteta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta aiempi tuntemus ja kiinnostus televisioiden asennuksista katsotaan eduksi. Kokeneet asentajat ohjeistavat uuden työntekijän työtehtäviin, jolloin kokemattomuutta ei tarvitse pelätä. Työssä menestyminen edellyttää kädentaitoja ja perus käsityökalujen tuntemusta. Työssä on myös hyötyä hyvästä englannin kielen taidosta, kuten myös sosiaalisista taidoista.

Toimeksiantajayrityksemme pyrkii järjestämään keikkoja joka viikolle, mutta välillä keikoissa voi olla muutamien viikkojen taukoja. Keikat sijoittuvat yleensä alkuviikkoon ja mikäli työmaat sijaitsevat kaukana, järjestää asiakasyrityksemme työntekijöille majoituksen, kuljetuksen ja työt pyritään tekemään ripeämmällä tahdilla, jolloin työpäivät voivat venyä. Keikat kestävät pääsääntöisesti kahdesta viiteen päivään viikossa. Työssä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, jolloin matkustus kuuluu työehtosopimuksen määrittelemin osin työaikaan. Keikkatyöstä maksetaan myös siihen kuuluvat päivärahat.

Mikäli olet etsimässä mukavaa, käsillä tehtävää työtä hauskassa työporukassa, täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua