Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.02.202107.03.2021

Sivucon Oy palvelee asiakkaitaan osaamisellaan ja kokemuksellaan rakennus- ja kiinteistöhankkeiden kehittämistyössä. Yritys tarjoaa konsultointia sekä projektinjohtamista esimerkiksi korkean rakentamisen talousteknisissä asioissa, kaavamuutoshankkeissa sekä puurakentamiskohteissa. Sivucon Oy on toiminut hankekehityksen parissa vuodesta 2017. Yritykseen voit tutustua sivuilla: http://www.sivucon.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen toimistotyöntekijää monipuolisten rakennushankkeiden pariin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on aluksi tarjolla vuoden 2021 joulukuulle asti.

Toimistotyöntekijän työt koostuvat monipuolisista toimistotehtävistä kuten hankkeisiin liittyvien aineistojen ja esitelmien laatimisista, kehittämistyöstä, dokumentoinnista sekä yrityksen operatiivisen toiminnan tukitehtävistä.

Hakijalta edellytämme hyviä atk- taitoja sekä Excelin, Wordin ja PowerPoint ohjelmien sujuvaa osaamista. Visuaalisuus on merkittävässä roolissa esitysten ja aineistojen laatimisessa. Arvostamme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja. Luova ajattelu, selkeä kirjoitustyyli sekä innovatiivinen asenne takaa työssä onnistumisen. Tätä työtä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan.

Tehtävässä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä on tarjolla erinomainen mahdollisuus päästä osaksi monipuolisiin rakennushankkeisiin.

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välillä kahtena tai kolmena päivänä viikossa noin 15-22,5 tuntia viikkoa kohden. Työtä on mahdollista tehdä etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706. Ei suoria yhteydenottoja Sivucon Oy:lle.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua