Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.02.202104.03.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa varastotyöntekijää Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä varaston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu pakettien kuljettaminen yrityksen pakettiautolla pääkaupunkiseudun alueella kerran viikossa.

Toimit kokeneemman varastotyöntekijän apuna ja saat työtehtäviin tarvittavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole työn kannalta välttämätöntä. Pääasia on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Työ edellyttää sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töitä tehdään arkipäivisin ja työtunteja on tarjolla 25-37.5h/vko heinäkuun alkuun saakka, jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena 37.5h/vko. Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa pitkään toimineessa ja vakaassa yrityksessä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-11.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua