Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.02.202109.03.2021

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää tuotannollisiin tehtäviin Turkuun. Työsuhde on määräaikainen joka alkaa viimeistään huhtikuun alussa ja kestää syyskuun loppuun saakka.

Moipuolisessa työnkuvassa osallistutaan tuotantoerien valmistukseen ja annosteluun erikokoisiin asiakaspakkauksiin, käyttäen sekä automaattista pakkauslinjastoa että työskennellen manuaalisella pakkauslinjastolla. Osallistut myös käytettävien raaka-aineiden ja valmistettujen lopputuotteiden näytteenottoon ja tuotantodokumenttien kirjaamiseen osana tuotannon laadunvarmistusprosessia. Työ sisältää jonkin verran myös varastonhallintaan liittyviä tehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta. Aikaisempi kokemus tuotannollisista töistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, tiimityötaitoja, kykyä toimia kuvattujen prosessien mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa 1.3. eteenpäin Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua