Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.03.202113.04.2021

Asiakasyritysemme on ylöjärveläinen maanrakennusalan yritys. Etsimme nyt heille huhtikuussa alkavaan kevät-kesäsesonkiin osaavaa maanrakennusapulaista/lapiomiestä. Työ on vuokratyösuhde ja työtä osaavalle tekijälle on tarjolla koko sesongin ajaksi, mahdollisesti pitempäänkin.

Työ on maanrakennusapu- ja pohjanrakennusityötä Tampereen ympäristössä. Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työtehtävistä kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimesta sekä alan laitteiden ja koneiden tuntemusta sekä käyttökokemusta mm. tasolaserista. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortit katsotaan hakijalle eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohtesiin kulkemista.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hae paikkaa nopealla aikataululla oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua