Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.03.202113.04.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista viherrakennustyöntekijää monipuolisiin alan työtehtäviin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat mahdollisesti jo huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viherrakennusalan töistä kuten pihojen ja kivetysten perustustöistä, viheristutuksista sekä ylläpito- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja sen ympäristössä.

Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta viherrakennusalalta, mielellään hortonomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta viherrakennusalalla työskentelystä. Pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Toivomme voimassaolevaa tieturva- ja työturvallisuuskorttia. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja, mikäli vaadittavia kortteja ei entuudestaan ole. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin kulkemista.

Huomioimme myös pienemmällä kokemuksella olevat hakemukset.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua