Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.03.202111.04.2021

Gold&Green Foods Oy on elintarvikeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja kehittää ekologisia, innovatiivisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään.

Gold&Green Foods Oy etsii nyt kauttamme tuotannon kesätyönjohtajaa kesäkaudelle toukokuusta elokuun loppuun.

Tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta ja hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella, reilulle kymmenen hengen tiimille. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja ohjeistus toimii myös silloin, kun et itse ole paikalla. Vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta. Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa, 40 h/vko. Työpäivät jakautuvat tasaisesti aamu-, ilta- ja yövuoroon.

Toivomme, että olet hankkinut jo jonkin verran esimieskokemusta esimerkiksi töiden, vapaa-ajan harrastusten tai esimieskoulutuksen kautta. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Erityisesti kokemus elintarvikealalta ja hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan joukkoomme!

Onko tämä sinun unelmien kesätyöpaikka? Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua