Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.03.202112.04.2021

Etsimme nyt suorarekrytointina toiminnan kasvaessa asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Teleurakointi Oy:lle tietoliikenneasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Pirkanmaan Teleurakointi on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluvat tietoliikennejärjestelmät aina kiinteistöjen sisäverkoista operaattoreiden runkoverkkoihin. Asiakkaita ovat teleoperaattorit, valtakunnalliset teleurakoitsijat, sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat sekä yritykset. Ks. lisätietoa teleurakointi.fi.

Työt koostuvat valokuituverkon asennuksista ja 5G-verkon uusien tukiasemien rakennustöistä sekä olemassa olevien tukiasemien huolto-, korjaus- ja purkutöistä. Asennukset tehdään ulko-olosuhteissa ryhmätyönä ja paljolti korkeissa mastoissa asianmukaisin turvavarustein. Kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta ja hyvää kuntotasoa sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Työaika on 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Energia-, ICT- ja verkostoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikimmin hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia etähaastatteluajan. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2705.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua