Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.03.202111.04.2021

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa varastyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tilausten keräily, pakkaus ja lähetys sekä asiakaspalvelu. Varaston siisteydestä huolehtiminen sekä muut yleiset varastonhallintaan liittyvät tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Teet satunnaisesti myös laadunvalvontaa ja kokoonpanotöitä.

Odotamme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme aiempaa trukinajokokemusta ja ymmärrystä varastorutiineista. Sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan ja työskentelyotteesi on ripeä, tarkka sekä järjestelmällinen. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää ajokorttia ja eduksi katsomme kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä sekä teknisen osaamisen.

Töitä tehdään arkisin klo 7.50–15.50 ja toimipiste sijaitsee Helsingissä. Tarjoamme pitkäaikaisen työn kotimaisessa ja luotettavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–15.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua