Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt lämpökeskusten puhdistus ja ylläpitotehtäviin sekä korjauksiin, huoltoihin ja muihin lämmityslaitteisiin kuuluviin töihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme aputyöntekijää lämpökeskusten huoltotöihin.

Työtehtäviisi sisältyy lämpökeskuksien ympäristön siistimistä ja puhdistamista ulko- ja sisätiloissa, ylläpitotehtäviä sekä muita avustavia tehtäviä. Työt tehdään Turussa ja sen lähialueilla Varsinais-Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta otetta työtä kohtaan. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden, aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä lämpöpumppuasennuksista, lämmityskattilavaihdoista, öljypoltinasennuksista ja koulutuksen LVI-alalta, mutta ne eivät ole kuitenkaan edellytyksenä työn aloittamiselle. Arvostamme hakijoilta monipuolisia kädentaitoja, tunnollista asennetta työtehtäviä kohtaan ja joustavuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua