Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kreate Oy:lle maanrakennustyöntekijää valtatie 9:n parannus-/laajennusprojektiin Orivedelle. Työ kohteessa alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun aikana. Projekti kestää arviolta lokakuulle, mahdollisesti pidempäänkin. Työsopimuksen jatko loppuvuodelle ja seuraavalle talvellekin on uusien tulevien projektien myötä mahdollinen.

Kreate on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Yrityksen toimintaan kuuluu esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Katso lisää kreate.fi.

Työtehtävät kohteessa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä kunnallistekniikan rakentamisessa, kuten kaapeleiden, putkistojen ja ojarumpujen sekä valaisinpylväiden asennustöistä. Ydintehtäviä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti neljän päivän (ma-to) aikana aikavälillä klo 06:00-18:00. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan merkittävää infrastruktuuria Tampereen ja ympäristökuntien alueella sekä mahdollisuus asialliseen ansiotasoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua