Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Autohuolto.com Nokialle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää autonasentajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksellä on pitkät perinteet autonkorjaus-ja huoltopalveluissa Nokialla ja noin vuosi sitten on avattu toimipiste myös Sastamalan Häijääseen. Asiakkaita palvellaan kaikissa huolto ja korjaustarpeissa ajoneuvon merkkiin ja ikään katsomatta. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus tekemiseen. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.autohuolto.com.

Työn kuva on monipuolinen käsittäen huolto- ja korjaustöiden lisäksi korjaamon päivittäisten askareiden tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa. Asentaja mm. vastaa itsenäisesti varaosatilauksista ja hoitaa ajanvaraukset sekä palvelee asiakkaan alusta loppuun työn vastaanotosta työn luovutukseen ja laskutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi yrittäjähenkisyyttä, vastuullisuutta sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu sinulta luontevasti. Arvostat hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä työsi tulosta ja ymmärrät oman panoksesi merkityksen palvelun tilaajan näkökulmasta.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pikaisesti ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työaika 37.5 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 8-17 välille. Palkan osalta on kuukausi- / tuntipalkan ohella myös pohja + provisiopalkkausmalli mahdollinen. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja tarjoamassa autoalan huippupalvelua yksityisessä korjaamoketjussa. Työskentelytilat ovat modernit ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua