Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.03.202112.04.2021

Etsimme nyt ympäristörakentamisen ja kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon palveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme harjakoneen ja pesuauton kuljettajaa projektiluontoiseen kausityöhön. Tehtävänä on taloyhtiöiden ja liikepaikkojen piha-alueiden sekä tiestön harjaus harjalaitteella varustetulla pyöräkoneella. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella huhtikuun alkupuolella ja kestää arviolta toukokuun loppuun. Työsuhteen on mahdollista jatkua pidempiaikaisestikin koostuen muistakin konetöistä, kuten kuorma-autolla maa-aineksen kuljettamisesta, pihojen kastelu- ja pesutehtävistä sekä talviaikaan aurauksista.

Työkoneina ovat pyöräkone, johon on kytketty harjalaitteisto ja kuorma-auto, jossa on katujen pesuun tarkoitettu varustus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista töistä, sekä tie- ja työturvallisuuskorttien voimassaoloa. Lisäksi toivomme hakijalta huolellisuutta, joustavaa ja toimeliasta asennetta sekä innokkuutta tehtävään.

Työaika on tavallisesti klo 7:00–15:00, 37.5 h/vko. Kausitehtävissä on mahdollisesti tarvetta tehdä myös pidempiä työpäiviä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua