Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 30.03.202112.04.2021

Asiakasyrityksemme Pirkanmaan Pienkone Center on Tampereen Nekalassa vuodesta 2007 lähtien toiminut metsän, puutarhan ja kiinteistön hoitoon liittyvien laadukkaiden tuotteiden erikoisliike. Yritys tarjoaa lisäksi tuotteisiin liittyvät huolto- ja varaosapalvelut.

He etsivät nyt kauttamme motivoitunutta myyntihenkilöä asiakaspalveluun ja varaosamyyntiin. Tehtävä on kesätyö ja se alkaa sopimuksen mukaan toukokuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Työsuhde on vuokratyö.

Valittavalta tekijältä toivomme kaupallisen alan kokemusta joko aikaisemman työn tai opiskelujen kautta. Kokemus varaosamyynnistä katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä aitoa kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan sekä halua uuden oppimiseen. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja iloisuutta.
Tehtävä soveltuu mainiosti opiskelijalle tai uransa alkuvaiheen työntekijälle.

Työtä tehdään ma-pe klo 9-17 ja la klo 9-13 ja siinä noudatetaan kaupanalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua