Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kivityöliike, joka on erikoistunut monimuotoiseen kiven työstöön ja kivirakentamiseen aina näyttävistä kivimuureista vaativampiin historialisiin saneerauskohteisiin ympäri Suomen. Yrityksen työkohteet ovat usein historiallisesti arvokkaita, mielenkiintoisia työkohteita.

Etsimme nyt heille osaavaa kivityöntekijää Kajaanin 1300-luvulta peräisin olevan rauniolinnan saneeraustyöhön. Työt kohteessa alkavat 17.5. ja jatkuvat koko kesän ajan.

Työn on käytännössä betonointia ja saneeraustyötä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kivialan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vaativien kivityökohteiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen historiallisista rakennuskohteista. Lisäksi tehtävä edellyttää halukkuutta reissutyöhön. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Työkohde sijaitsee Kajaanissa. Käytännössä Kajaanissa ollaan työssä viikko tai kaksi peräkkäin, jonka jälkeen tullaan kotiin vapaapäivien ajaksi. Matkatyöpäiviltä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvaukset. Majoitus järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua