Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 31.03.202115.04.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennusalan moniosaajaa vaihteleviin työkohteisiin Tampereelle. Työt alkavat huhtikuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla kesäksi ja mahdollisesti pidemmäksikin ajaksi.

Asiakasyrityksemme urakoi kunnallisteknisissä kaivaustöissä, talonpohjatöissä, viherrakennusurakoissa ja myös isoimpien maanrakennusurakoiden parissa. Etsimme siis maanrakennusalan moniosaajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta maanrakennustöistä. Työt koostuvat muun muassa salaojien ja anturapohjien rakentamisesta, sadevesiputkien ja -kaivojen asentamisesta sekä kaivinkoneenperämiehenä toimimisesta.

Työhön valittavalta henkilöltä odotamme aiempaa kokemusta maanrakennustöistä sekä ahkeraa ja reipasta työotetta. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvan lukutaitoa, pelisilmää ryhmässä työskentelyyn sekä normaalia peruskuntoa. Työssä tarvitsee työturvallisuuskorttia ja voimassa olevaa B-ajokorttia.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30, viikoittainen työaika on 40 tuntia. Palkkauksessa noudatamme infra-alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua