Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa Vantaalle.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset ajoneuvoasentajan tehtävät. Vastuullesi kuuluvat yleisesti määräaikaishuollot sekä korjaustyöt. Erityisesti arvostamme jo aiemmin hankittua monipuolista ammattiosaamista moottoripyörämekaanikkona.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet yhteistyökykyinen sekä terveellä ammattiylpeydellä varustettu moottoripyöräalan ammattilainen.

Tehtävä edellyttää:
• AB-ajokorttia
• aiempaa kokemusta moottoripyörämekaanikon työtehtävistä
• suomen ja englannin kielen taitoa

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Tarjoamme työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua