Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 01.04.202115.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työt sisältävät pääasiassa lämpölaitoksien sisä- ja ulkoalueiden puhdistamista sekä mahdollisesti muita kunnossapitoon liittyviä tehtäviä Turussa ja lähikunnissa. Työkohteisiin ajetaan asiakasyrityksen ajoneuvolla. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseen/pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Työ on myös mahdollista aloittaa osa-aikaisena.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen kiinteistöhuoltoalalta, mutta se ei ole vaatimuksena, sillä perehdytämme sinut työhösi. Arvostamme monipuolisia kädentaitoja, oma-aloitteisuutta, reipasta työskentelyotetta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyisen palkan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua