Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 01.04.202118.04.2021

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Etsimme nyt varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat tarvikkeiden ja varaosien myynnistä, jonka lisäksi ylläpidät varastoa. Tarvittaessa toimitat asiakkaalle lähetyksiä ja noudat tarvikkeita ja osia. Tärkeää on myös asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varaosamyynnistä sekä raskaankaluston tuntemusta. Työssä pärjää positiivinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja nauttii myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua