Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 01.04.202118.04.2021

Etsimme nyt muutamille asiakasyrityksillemme innokkaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ touko-elokuukuun ajaksi ja mahdollisesti pidempään.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävä määräytyy aina valmistettavan tuotteen mukaan. Työ pitää sisällään esimerkiksi erilaisten koneiden käyttöä sekä tuotteiden valmistukseen liittyviä kokoonpano- ja viimeistelytöitä. Asiakkaamme perehdyttää hyvin kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotanto- ja prosessitöistä. Tärkeintä kuitenkin on tarkka ja itsenäinen työskentelyote, hyvä fyysinen kunto sekä halu oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Työsuhde on määräaikainen henkilöstövuokrauksella elokuun loppuun asti, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa määräajankin jälkeen. Työt alkavat viimeistään toukokuun alussa ja hakuaikaa on 18.4.2021 asti. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Jos haluat tietää lisää avoinna olevista paikoista, lisätietoja tehtävistä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua