Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 06.04.202120.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖHUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Yritys tarjoaa monipuolista kiinteistöhuolto- ja talonmiespalvelua lähes 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Turun seudulla sekä lähikunnissa.

Työtehtäviisi sisältyvät pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa Turun keskustan lähialueilla. Työsuhde alkaa heti/sopimuksen mukaan ja kestää vähintään elokuun loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työtä on alkuun pari päivää viikossa ja työskentely tapahtuu klo 07.00 - 15.30 välillä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon työstä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoitokoneiden ajotaito (Wille).

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua