Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 06.04.202120.04.2021

Villa Wolax sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kuusiston saaressa noin 16km Turun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotiset merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kokouksiin sekä monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Villa Wolaxin keittiössä vallitsee ainutlaatuinen twist ja keittiömme on talomme sydän. Huippuosaaminen, rakkaus makuihin ja aitoon hyvään ruokaan takaa maukkaan, hienostuneen ruokaelämyksen–aina! Katso lisää: www.villawolax.fi

Etsimme nyt tulevalle kesäsesongille tarjoilijaa, jolla olisi myöskin mahdollisuus jatkaa ympärivuotisessa toiminnassamme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tilauksien vastaanottaminen, tarjoilu ja asiakkaiden laskuttaminen.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä ja omaa autoa työpaikalle kulkemiseen. Eduksi katsomme englannin kielen taidon ja voimassaolevan hygieniapassin. Arvostamme työteliästä asennetta, joustavuutta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme:
• Perehdytyksen työhön
• Ammattitaitoisen työyhteisön
• Merellisen työympäristön

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua