Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon!

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Katsomme eduksesi alan koulutuksen, aikaisemman kokemuksen CNC-koneistuksesta ja/tai -sorvauksesta sekä kuvienluku- ja ohjelmointitaidon. Käytössä yrityksellä on Master- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Kaikista tärkeintä kuitenkin on aito kiinnostus alaa kohtaa, joten hae rohkeasti tehtävään! Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Pokkiselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytointiprosessia hotiaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen puh. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Kuuskoneistus Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua