Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.04.202121.04.2021

TerhiTec Oy valmistaa Rymättylässä täysin uppoamattomia Terhi ABS-­veneitä. Ainutlaatuisella kaksikerroksisella ABS-rakenteella ja polyuretaaniväliaineella saadaan aikaan pitkäikäinen ja helppohoitoinen vene. Laaja venemallisto käsittää Suomen suosituimmat soutuveneet ja perämoottoriveneet, yhteensä 28 eri mallia. Terhi­ veneitä on valmistettu jo 42 vuoden ajan ja yli 200.000 kappaletta.

TerhiTec Oy on Euroopan johtavia venevalmistajia. Yhtiö on valmistanut jo yli 215.000 venettä vuodesta 1972. Yhtiö valmistaa tänä vuonna noin 5,000 venettä kolmessa tehtaassa Suomessa. TerhiTec on ainoa eurooppalainen venevalmistaja joka pystyy valmistamaan veneitä kolmesta eri materiaalista; ABS-muoviset Terhi-veneet, lasikuituiset SeaStar-veneet sekä alumiini-pohjaiset Silver AluFibre™-veneet. TerhiTec Oy on ISO9001 laatusertifioitu valmistaja.

Lisätietoja yrityksestämme https://www.terhi.fi/

-----

TerhiTec Oy etsii voimakkaan kasvun tueksi veneenrakennustehtäviin TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Rymättylän tehtaalle!

Tuotantotyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti korkealaatuisten Terhi-veneiden valmistusprosessin eri vaiheissa esimerkiksi kokoonpano, vaahdotus, viimeistely, moottoriasennus. Työskentely tapahtuu arkisin klo 6-14 yhdessä vuorossa 40h/viikko. Tuotantomäärien kasvaessa myös vuorotyö on mahdollista.

Nyt etsitään rautaista asennetta ja loistavaa tyyppiä! Tärkeintä on aito kiinnostus ja innostus alaa kohtaan, halu sitoutua pitkäaikaisesti sekä kova nälkä kehittyä veneenrakennusalan huippuosaajaksi. Kädentaidot olet voinut hankkia joko työelämässä erilaisilta aloilta tai vaikka ihan harrastepuolelta. Jos tunnistat nämä ominaisuudet itsestäsi, me hoidamme sitten loput. Meillä on siistit työtilat, kattava perehdytys, motivoiva palkkaus tuotantopalkkioineen sekä erityiset TerhiTecin työsuhde-edut. Jotkut työvaiheet ovat fyysisesti kuormittavia ja pitävät sisällään raskaita nostoja, mutta työnkierron avulla pidetään huolta työn kuormittavuustekijöistä.

Oletko etsimämme innostunut tiimipeluri? Hae tehtävään jo tänään alla olevasta linkistä! Hakuaikaa on 21.4.21 asti, mutta paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut ja kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16. TerhiTec Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua