Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.04.202123.04.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesälomatuuraajaksi huhti-elokuun ajalle. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen, riippuen tietenkin myös työntekijän omasta tilanteesta.

Tehtävä sisältää elintarvikejakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa. Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 06:00 - 18:00 välille. Työaika 80h/2 viikkoa, mutta saattaa sisältää kuljetusalalle tyypillisesti myös ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua