Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.04.202123.04.2021

Haemme nyt TYÖNJOHTAJAA laivateollisuuteen. Kyseessä on Turun telakalla pääasiallisesti toimiva suomalainen yritys, joka tekee laivoihin eristys- ja peltitöitä.

Tehtävässäsi olet vastuussa yhdessä yrityksen johdon kanssa mm. työn suunnittelusta, materiaalihallinnasta, työturvallisuudesta, työnsujuvuudesta ja valvonnasta. Työskentelet tiivissä yhteistyössä yrityksen johdon, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-15 välillä.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen esimiestyöstä ja vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten arvostamme kuitenkin toimeen tarttuvaa työoskentelyotetta, hyviä tietoteknisiätaitoja sekä kykyä organisoida asioita ja löytää ratkasuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Perehdytämme alaan ja tehtävään hyvin ja työskentely tapahtuu alussa kokeneemman työnjohtajan kanssa. Huomioimme siis myös uran alkuvaiheessa olevat innokkaat tekijät!

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua