Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.05.202121.05.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää kesäsesongin ajaksi Pöytyälle, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut alihankintakonepaja. Työ on arkisin konepajalla tehtävää päivätyötä ja työ sisältää pääasiassa sarjatuotantoon liittyviä vaihetöitä, kuten yksinkertaista kokoonpanohitsausta, sahaamista ja poraamista.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai alalle soveltuvaa koulutusta. Haussa otetaan huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä metallialan ammattilaisiksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi töihin kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, p. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua