Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 07.05.202121.05.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut alihankintakonepaja. Työ on arkisin konepajalla tehtävää päivätyötä ja työtehtävät vaihtelevat yksinkertaisista sarjavalmistukseen liittyvistä tehtävistä vaativampiin teräsrakenteiden hitsaustöihin.

Arvostamme hakijoilta mahdollisimman monipuolista kokemusta metallialan työtehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Haussa otetaan huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat, jotka haluavat kehittyä metallialan ammattilaisiksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi töihin kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8–16, p. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua