Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.05.202126.05.2021

Hihna-Pepe Oy valmistaa ja asentaa kuljetin- ja voimansiirtohihnoja. Pitkäaikainen kokemus koneiden ja laitteiden kunnossapidosta ja rakentamisesta antaa vankan taustan toiminnalle. Meidät tunnetaan työn korkeasta laadusta ja joustavasta toiminnasta. Katso lisää osoitteesta https://www.hihnapepe.fi/.

Haemme nyt KUNNOSSAPITOASENTAJIA huolto- ja kunnossapitotehtäviin pitkäaikaisiin työsuhteisiin Turkuun. Avoimena on kaksi paikkaa, toinen päivätyöhön ja toinen kolmivuorotyöhön. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa asiakkaiden tehtailla. Lisäksi kolmivuorotyöhön sisältyy päivystysvuoro aina kolmen viikon välein perjantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Tehtävässä vastaat erilaisten tuotantokoneiden ja laitteiden, kuten kuljettimien, leikkureiden ja pakkauskoneiden vian etsinnästä, huolloista ja korjauksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö/automaatioalan koulutusta, mekaniikan tuntemusta sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta huolto- ja kunnossapidon tehtävistä. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta itsenäistä ja itseohjautuvaa asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta vaihtelevien työkohteiden takia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua