Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 29.04.202121.05.2021

Asiakasyrityksemme on turkulainen maalausalan yritys, joka etsii nyt nopealla aikataululla TASOITETYÖNTEKIJÄÄ Turussa ja ympäristökunnissa sijaitseviin rakennuskohteisiin. Työkohteet ovat sekä julkisen puolen uudiskohteita ja liiketiloja että kerros-, rivi- ja omakotitalokohteita. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoite- ja maalaustöistä.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mieluiten muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa hakijalle ei vielä ole karttunut pitkää tasoitetyökokemusta, mutta jolla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Työtä on alkuun tiedossa ensimmäisten projektien myötä kesän loppuun asti, jonka jälkeen pidempiaikainenkin jatko on mahdollinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy / Maiju Pokkinen, puh. 050 411 0375.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua