Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 30.04.202116.05.2021

Etsimme nyt pikaisella aikataululla konepajateollisuuden asiakkaallemme viimeistelijää / laadun tarkastajaa. Työpaikka sijaitsee Tampereella. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti ja on aluksi 4 kk:den vuokratyösuhde, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi.

Viimeistelijän työ on CNC-koneilta tulevien teräs- ja alumiinikappalleiden viimeistelyä ja purseiden poistoa, joka on manuaalista käsityökaluila tehtävää työtä. Työ on tarkkaa työtä ja viimeistelijän on tunnistettava purseet ja poistettava ne. Työtehtäviin kuuluu myös CNC-koneilta tulevien kappaleiden laadun tarkastus.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutusta ja työelämäkokemusta. Eduksi katsomme työskentelyn metalliteollisuudessa vastaavissa työtehtävissä. Tehtävä edellyttää valittavalta henkilöltä tarkkuutta ja hyvää lähinäköä. Arvostamme työssä pitkäjänteisyyttä. Lisäksi toivomme henkiöltä hyvää yhteistyö- ja oppimiskykyä.

Työ on päivisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua