Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.05.202118.05.2021

Vuonna 2002 perustettu Hobbylinna on radio-ohjattavien, pienoismallien ja kauko-ohjattavien lentolaitteiden maahantuoja ja myyjä. Harrastekaupalla on Suomen suurin valikoima RC-tuotteita, kuvauskoptereita ja pienoismalleja. Katso lisää osoitteesta https://www.hobbylinna.fi/.

Etsimme nyt Turun myymäläämme digitaalisen markkinoinnin osaajaa / myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Hoidamme kaikki myymälämme työt pienessä porukassa, joten työnkuva tulee olemaan hyvin kokonaisvaltainen ja monipuolinen. Työssä vastaat verkkokaupan päivityksistä sekä markkinoinnin kanavien hallinnasta, mutta meillä pääset osallistumaan myös kaikkiin muihin myymälän tehtäviin aina asiakaspalvelusta varastotöihin.

Etsimämme työkaveri on vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka palvelee asiakkaitamme asiantuntevasti niin myymälässä, chatissa kuin verkkokaupassakin. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta verkkokaupan ylläpidosta sekä tuntemusta sosiaalisen median toimintaympäristöstä ja markkinoinnin kohdentamismahdollisuuksista (Google Ads, Facebook, Instagram jne.). Odotamme hakijoilta myös aitoa kiinnostusta alaa sekä teknisiä laitteita kohtaan. Erityisesti arvostamme tuotetuntemusta RC-tuotteista ja eduksi katsotaan tuntemus droneista ja pienoismalleista.

Tarjoamme
• vakituisen työn ja monipuolisen työnkuvan alan erikoisliikkeessä
• alan huipputuotteet
• hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja urakehitykseen kaupan alalla
• reilun ja kannustavan työporukan

Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle 18.5.2021 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Työhakemus Hobbylinna Oy". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen. Tiedustelut arkisin klo 8-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua