Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.05.202123.05.2021

Äären Konepajalta saat kaikki säiliöt öljysäiliöistä voiteluainekontteihin ja työkonesäiliöistä ruostumattoman teräksen säiliöihin. Tuotantoomme kuuluvat myös vaihtolavat, lietesäiliöt ja muut konepajatyöt. Säiliöt valmistetaan SFS 2735 standardeilla myös erikoismitoitetuilla säiliöillä. Polttoainesäiliöt ovat joko valuma-altaallisia (110 %) tai perusmalleja ja säiliöt ovat varustettavissa erilaisilla pumppuvarusteilla valmiiksi tehtaalla.

Olemme Punkalaitumen Kanteenmaassa sijaitseva konepaja, joka on jo 2000-luvun alusta erikoistunut mm. erilaisten säiliöiden valmistukseen.

Lisätietoja yrityksestä osoitteessa https://www.aarenkonepaja.fi/

---


Äären Konepaja etsii tiimiinsä nyt YRITYSMYYJÄÄ vastaamaan Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen yritysmyynnistä.

Yritysmyyjänä pidät asiakkaistamme huolta tähtäämällä laadukkaaseen ja aktiiviseen palveluun sekä myyntityöhön. Tehtävässä pääset hoitamaan jo olemassa olevia asiakassuhteita, mutta tärkeimpänä tehtävänsi on uusien asiakkuuksien luominen. Työnkuvasi on monipuolinen ja siihen kuuluu mm. uusasiakashankinta, tarjousten laatiminen, tilausten hoitaminen ja käsittely sekä muu asiakassuhteisiin ja tilauksiin liittyvä koordinointi. Työskentely tapahtuu pääasiassa toimipisteessämme sekä etänä, mutta oman auton käyttömahdollisuus on etuna mahdollisten asiakastapaamisten vuoksi.

Etsimämme henkilö on itseohjautuva, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen myynnin osaaja, joka osaa viedä näkemystään rohkeasti ja rakentavasti eteenpäin sekä onnistuu tuomaan esiin tuotteidemme tuottaman lisäarvon asiakaillemme. Toki toivoisimme hakijalta mahdollisesti jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta yrityspuolen myyntityöstä ja teknistä ymmärrystä. Eduksi katsotaan esimerkiksi maatalousalan tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä mielenkiintoisen ja laajan tuotevalikoiman! Myytävään tuotevalikoimaan kuuluu mm.:

• polttoainesäiliöt,
• ruostumattomat sekä haponkestävät säiliöt,
• bensiinisäiliöt,
• vesisäiliöt sekä
• työkoneiden polttoainesäiliöt.

Tuoteperheemme laajentuu myös siirrettävillä huoltokonteilla, joissa polttoainesäiliöiden lisäksi voiteluöljypisteet sekä korjaus/työtila mm. maanrakennusurakoitsijoiden käyttöön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakuaikaa on 23.5.2021 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessiamme hoitaa kokonaisuudessan Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua