Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.07.202103.08.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää/lapiomiestä Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön Kalajoelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sitä on tarjolla marraskuuhun 2021. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työ on kaapelointi- ja pohjanrakennustyötä, pääasiassa lapiomiehen perustyötä. Edellytämme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista lapiomiehen töistä sekä matkustushalukkuutta. Erityisesti arvostamme motivoitunutta ja reipasta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työssä tarvitaan voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturva 1-kortteja. Korttikoulutus järestyy tarvittaessa kauttamme.

Työ on Kalajoella tehtävää matkatyötä ja siitä maksetaan asianmukaiset päivärahakorvaukset. Työtä kohteessa tehdään maanantaista torstaihin, torstai-iltana palataan viikonlopuksi kotiin. Kyyti Pirkanmaalta työkohteeseen järjestetty yrittäjän toimesta.

Tehtävässä noudatetan infra-alan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti koulutuksesi ja aikaisempi työkokemuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua