Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.07.202103.08.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykynevää vesi-ilmalämpöpumppuasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa oleviin asennuskohteisiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja niitä on aluksi tarjolla muutamaksi kuukaudeksi.

Valittavalta henkilötä edellytämme talotekniikkapuolen koulutusta, putkiasennuskokemusta ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavasta kylmäainepuolen putkien asennustyöstä. Tehtävään on hyvä perehdytys. Kylmäpuolen osaaminen samoin kuin ilmalämpöumpun asennuskokemus katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi. Jo suhteellisen vähäinenkin työkokemus kuten esiim. 9 kk työharjoittelukokemus riittää, kunhan se on juuri oikeanlaisesta asennustyöstä. Työtä tehdään pareittain, putkimies ja sähköasentaja, joten kummankin on hallittava itsenäisesti oma työsarkansa. Arvostamme motivaatiota uuden oppimiseen sekä johdonmukaista työskenytaitoa. Lisäksi odotamme tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja esim. voimailutausta ja isohko koko ovat tässä tehtävässä eduksi sillä työhön kuuluuu keskuslämmityskattilan purku ja uloskantaminen.
Tehtävän suorittaminen vaatii ajokorttia, mielelään C-korttia ja työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan talotekniikka-alan LVI-toimialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua