Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Haemme nyt kotimaiselle toimisto- ja julkistilakalusteita valmistavalle asiaksyrityksellemme tuotantotyöntekijää! Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi liittyy monipuolisia työvaiheita tuotteiden valmistusprosessissa aina sahauksesta viimeistelyyn saakka. Työtä tehdään osana n. 15 hengen tuotantotiimiä ja työtehtävät sisältävät muun muassa hiontaa, sahausta, liimausta, prässäystä ja listoitusta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten kuitenkin arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan, mutta paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua