Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 20.07.202103.08.2021

Eiran Isännöitsijätoimisto toimii koko Helsingin alueella. Toimistomme sijaitsee Vallilassa. Tarjoamme kaikkia isännöintipalveluita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palvelemme niin asukaskiinteistöjä kuin liike- ja toimistokiinteistöjä.

Meillä on kymmenien vuosien kokemus alalta ja panostamme pitkiin asiakassuhteisiin. Tällöin voimme parhaiten auttaa tekemään kiinteistön kannalta oikeita ratkaisuita, jotka ovat kokonaistaloudellisesti kestäviä. Tavoitteenamme on, että asuminen kiinteistössä on turvallista, terveellistä ja viihtyisää ja teemme yhdessä asukkaiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa kiinteistön arvoa nostavia ratkaisuita.

Lue meistä lisää: https://www.2727350.fi/

Eiran Isännöitsijätoimisto etsii nyt kauttamme kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu ehdokas aloittaa ensimmäisestä päivästä lähtien Eiran Isännöitsijätoimiston omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistökirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroasioiden ja urakkailmoitusten hoitamista.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi) ja työkokemusta noin 3 vuoden verran. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, numerotarkkuutta ja tilinpäätöstaitoa. Eduksi katsomme Visma Fivaldin ja Microsoft Officen ohjelmistojen hallintaa. Yrittäjähenkinen ja huolellinen työote ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä.

Mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden lisäksi tarjoamme työyhteisön tuen sekä vaihtelevan, haastavan ja mielenkiintoisen työn vakaassa suomalaisessa yrityksessä. Meillä työntekijästä pidetään hyvin huolta!

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua