Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.07.202108.08.2021

Haemme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajia / -sorvaajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Yritys on erikoistunut vaativien tuotteiden koneistukseen, jonka käytössä oleva monipuolinen konekanta mahdollistaa haastavienkin tuotteiden valmistuksen. Konekantaan kuuluu mm. monitoimisorveja sekä vaaka- ja pystykaraisia CNC-työstökeskuksia ja käytössä ovat Mazatrolin, Fanucin ja Siemensin ohjausjärjestelmät.

Työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan ja työhön annetaan kattava perehdytys. Etsimämme henkilöt ovat jo alan ammattilaisia tai uransa aloittelevia tekijöitä, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Työssä menestyminen edellyttää kuitenkin tuntemusta metallialalta, esimerkiksi alalle soveltuvaa koulutusta. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 05:30-13:30 ja 13:30-23:30 välillä, iltavuorossa perjantait ovat vapaat.

Tarjoamme:
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvän työyhteisön tuen
-jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua