Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.07.202105.08.2021

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista koneenasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ymmärrys ohutlevyjen työstöstä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työt alkavat kesälomien jälkeen elokuussa. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua