Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 14.09.202128.09.2021

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme OMPELIMOTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon.

Työt sisältävät pääasiassa teollisuusompelimon työtehtäviä mm. napitusta ja pakkausta, sekä muita viimeistelytöitä. Pääset tarvittaessa auttamaan myös silkkipainon työtehtävissä.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta juuri vastaavista tehtävistä, vaan tärkeää on aikaisempi kokemus esimerkiksi käsitöistä ja kotiompelukoneen käytöstä. Etsimämme henkilö on siis käsistään kätevä, oppimiskykyinen ja reipas henkilö. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksessä myös pidemmäksi aikaa. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on klo 7:00-15:00 välillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Emilia Brutyan 050 411 0343.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua