Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.10.202101.11.2021

Ylläpitosiivooja, Winclean -vakituinen (Tampere)

Haemme nyt Winclean Oy:lle YLLÄPITOSIIVOOJAA Tampereella sijaitseviin kohteisiin Hervanta-Kaukajärvi -alueelle. Työ on säännöllinen ja tarjolla on mahdollisuus vakinaiseen työhön. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen eri tilojen siivous, kuitenkin työskentelyalueesi olisi selkeä ja työkohteet on vakituisia. Työ tehdään arkisin ma-pe klo 6-14 (37,5h/vko).Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Työkohteeseen pääsee kulkemaan tarvittaessa julkisilla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Winclean Oy:lle.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua