Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.05.202203.06.2022

Asiakasyrityksemme ydinliiketoimintaa ovat liikennevalojen huolto- ja kunnossapitotyöt, erilaisten valaistushankkeiden toteutus avaimet käteen-periaatteella. Tie- ja katuvalaistuksen rakennus- ja huoltotyöt. Telematiikkalaitteiden asennus- ja huoltotyöt. Liikuntapaikkojen sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Etsimme nyt asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut konkari, tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa oleva motivoitunut tuleva ammattilainen.

Laskemme eduksi sähköalan koulutuksen sekä muun teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, eduksi lasketaan kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua